3dmellon (1)transparent.png

Αγαπητέ υποψήφιε συνεργάτη της 3dmellon

Για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές θα πρέπει να έχεις λάβει στο κινητό σου ένα SMS.

Αυτό σημαίνει πως το βιογραφικό που έχεις στείλει στη εταιρεία μας για τη θέση του εξωτερικού/ης πωλητή/τριας παρουσιάζει ενδιαφέρον, καλύπτει τις αρχικές απαιτήσεις της θέσης και πως θα μπορούσαμε να περάσουμε σε μία κατ’ ιδίαν ή με ηλεκτρονικά μέσα (skype, messenger κλπ.) συνέντευξη.

Πριν όμως το κάνουμε αυτό θα θέλαμε να διευκρινίσουμε μαζί σου ορισμένα βασικά πράγματα.

Το 92% των ενδιαφερομένων που απαντούν σε αγγελίες για θέσεις εργασίας όπως πωλήσεις, γραμματεία, υπάλληλοι γραφείων και άλλων, στέλνουν απλά το βιογραφικό τους χωρίς να διαβάζουν προσεκτικά την αγγελία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όταν η εταιρεία έρθει σε επαφή μαζί τους για να κλείσει η ημερομηνία και η ώρα συνέντευξης, οι ενδιαφερόμενοι δεν γνωρίζουν την εταιρεία που τους τηλεφώνησε αλλά ούτε και τη θέση για την οποία έχουν στείλει το βιογραφικό τους.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της γρήγορης και πολλαπλής αποστολής βιογραφικών σε αγγελίες, είναι η μη κατανόηση των χαρακτηριστικών της θέσης εργασίας και των απαιτήσεων που θέτει η εταιρεία που βάζει την αγγελία.

Έτσι για παράδειγμα όταν ο εργοδότης ζητάει έναν εξωτερικό πωλητή με προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων, αντί η πλειονότητα των βιογραφικών να είναι από πωλητές με εμπειρία, το email της εταιρείας γεμίζει με βιογραφικά μαγείρων, μηχανικών αυτοκινήτων, οδηγών φορτηγών κλπ.

Εσύ βέβαια που διαβάζεις το συγκεκριμένο κείμενο δεν ανήκεις σίγουρα στη δεύτερη κατηγορία αλλά μπορεί να είσαι ένας ή μία από αυτούς της πρώτης.

Για αυτό καλό είναι να περιηγηθείς στη σελίδα της 3dmellon για να μας γνωρίσεις αρχικά καλύτερα.

Έπειτα, να κατανοήσεις πως η δουλειά του εξωτερικού πωλητή στην 3dmellon, δεν σημαίνει πως καθόμαστε πίσω από ένα πάγκο και περιμένουμε να γνωρίσουμε τους υποψήφιους πελάτες μας.

Τους πελάτες μας τους βρίσκουμε εμείς.

 

Για να πετύχει τους στόχους του ένας πωλητής, θα πρέπει να διαθέτει χαρακτηριστικά όπως αυτοπειθαρχία, επιμονή και υπομονή, να είναι οργανωτικός και να έχει πίστη στον εαυτό του και στην εταιρεία.

Το προϊόν όσο καλό και να είναι δεν μπορεί από μόνο του να πουλήσει, και πιστέψτε με, το προϊόν της 3dmellon είναι ότι μπορεί να ονειρευτεί ένας επαγγελματίας από το χώρο των πωλήσεων.

 

Πολλοί επίσης πιστεύουν πως αν πιάσουν δουλειά σε μια εταιρεία ως πωλητές, θα έχουν εξασφαλίσει μερικούς μήνες εργασία που σημαίνει αυτοκίνητο, κινητό, μισθό ασφάλεια και ένσημα, απαραίτητα για το επόμενο επίδομα ανεργίας.

Σας εγγυόμαστε πως στην 3dmellon αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Και δεν μπορεί να συμβεί γιατί εμείς στην οικογένεια της 3dmellon παίρνουμε τη δουλειά μας πολύ σοβαρά. Όπως όλοι εμείς, δεν θέλουμε να δουλεύουμε και να ζούμε εις βάρος των συναδέλφων μας, έτσι δεν μας αρέσει και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να το κάνει σε εμάς.

Μπορούμε όμως να εγγυηθούμε πως όποιος εργάζεται αποδεδειγμένα σκληρά, αμείβεται και ισάξια.

 

Ανήκουμε στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πολιτισμός, Ανάπτυξη και Τουρισμός. Είμαστε μέλη του Μητρώου Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας. Μέλη σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά Δίκτυα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και έχουμε ενεργό δράση με καταξιωμένα brands στην αγορά του τουρισμού.

Δημιουργήσαμε έως σήμερα πάνω από 200 νέες θέσεις εργασίας, εποχιακής και μη, και στηρίζουμε τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα.

Για εμάς η προσφορά και η εργασία πρέπει να αμείβεται όσο και η πραγματικές ανάγκες του ανθρώπου που τις προσφέρει. Και οι πραγματικές ανάγκες δεν καλύπτονται με τους μισθούς της πείνας που προσφέρονται σήμερα στην αγορά εργασίας.

Έτσι όχι μόνο τηρούμε, αλλά επικροτούμε το θεσμικό πλαίσιο που μας επιτρέπει να επιστρέφουμε το 35% των κερδών μας στους εργαζομένους του Συνεταιρισμού.

Δεν έχουμε μετόχους, άρα δεν διανέμουμε κέρδη. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε πως οι έννοιες εκμετάλλευση εργαζομένων και αισχροκέρδεια δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο μας.

 

 

Έχετε λοιπόν ξεκάθαρο στο μυαλό σας πως στη 3dmellon θα βρείτε το ιδανικό περιβάλλον και τις καλύτερες συνθήκες συνεργασίας μόνο εάν από μέρους σας υπάρχουν καλές προθέσεις, όρεξη για δουλειά και σεβασμό στις αρχές του Συνεταιριστικού επιχειρείν.

 

https://my.matterport.com/show/?m=bfiXUKyTy2z

Αυτό είναι το λινκ από ένα V-Site. Συγκεκριμένα είναι το V-Site της 3dmellon.

Μέσα στη σελίδα της  https://www.3dmellon.com/  θα δεις πάνω από 60 τέτοια V-Site, τα περισσότερα φτιαγμένα από το δίκτυο της Matterport όπου ανήκει και η 3dmellon.

Όραμα μας είναι η κάθε επιχείρηση που βρίσκεται εκεί έξω, είτε είναι κατάστημα είτε γραφείο είτε εργοστάσιο να έχουν ένα V-Site.

Για να γίνει αυτό, αφενός θα πρέπει η κατασκευή του να έχει χαμηλό κόστος και αφετέρου χρειάζεται κάποιος να του δείξει τον τρόπο.

Το πρώτο από τα δύο το έχουμε πετύχει, το δεύτερο εξαρτάται από εσένα.

Για αυτό το λόγο μπήκε η συγκεκριμένη αγγελία που ενδιαφέρθηκες και για αυτό το λόγο διαβάζεις τώρα αυτό το κείμενο.

 

Λίγα λόγια τώρα για την μεταξύ μας σχέση.

Μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου συνεργασίας (15-30 ημέρες ανάλογα την αγορά) όπου αμείβεστε με καλή προμήθεια επί των πωλήσεων (+ κάλυψη εξόδων μετακίνησης κλπ.) θα είστε ελεύθεροι να επιλέξετε μεταξύ 2 κατηγοριών συνεργασίας.

Α) Προμήθειες και μπόνους επί των πωλήσεων

Β) Σύμβαση Αορίστου χρόνου με αρχικό μηνιαίο μισθό 1.000,00 ευρώ

Στον εξοπλισμό που η 3dmellon εξοπλίζει τους συνεργάτες της ανεξάρτητα με τον τρόπο συνεργασίας συγκαταλέγονται:

  • Αυτοκίνητο και έξοδα μετακίνησης (3o μήνα)

  • Κινητό I Phone 8 plus ή καλύτερο (2o μήνα)

  • Tablet Android (1o μήνα)  

  • SIM κάρτα με απεριόριστη χρήση σε όλα τα δίκτυα και 4 GB ίντερνετ (δοκιμαστική περίοδο) 

Επιπλέον παροχές είναι το πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, και ποσοστά επί των πωλήσεων (μετά στόχων), μέρισμα από το 35% των κερδών μας κάθε τέλος του έτους.

 

Συνεχή εκπαίδευση και γραμματειακή υποστήριξη, όπως και δημιουργία χαρτοφυλακίου θεωρείται δεδομένο.

Η εκπαίδευση θα αφορά γενικότερα προϊόντα και υπηρεσίες στον τουριστικό κλάδο για τον εμπλουτισμό της γκάμας του συνεργάτη.

 

Ελπίζουμε να μπορέσαμε να σου δώσουμε αρχικά μια καθαρή εικόνα από την 3dmellon και την θέση εργασίας που ενδιαφέρεσαι.

Αναλυτικά θα μπορέσουμε να τα πούμε εφόσον συμφωνείς με τις αρχές μας και έχεις κατανοήσει τη θέση εργασίας για την οποία μας έχεις στείλει το βιογραφικό σου.

 

Αν συμφωνείς λοιπόν και θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος στην ομάδα μας, στείλε SMS στο 690 63 88 500 ή email στο info@3dmellon.com και γράψε "Συμφωνώ", το όνομα σου και την πόλη που μένεις.

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος της περιοχής σου θα έρθει σε επαφή μαζί σου για να κλείσετε το ραντεβού της συνέντευξης μας.

Στη 3dmellon μπορείς να βοηθήσεις και ως εξωτερικός συνεργάτης από τη θέση εργασίας που ήδη έχεις. Αυτό θα βοηθήσει το τμήμα πωλήσεων μας, και εσύ θα κερδίσεις έξτρα εισόδημα.

 

 

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και ελπίζουμε σε μια συνεργασία μαζί σας

 

“Συνεργάτες από το μέλλον, 3dmellon”